Tiešraidē no LR 1.studijas skanēs Rīgas Doma kora skolas audzēkņu koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Klausītāju iecienītais Latvijas Radio 3 „Klasika” raidījums „Mūsu leģendas” svētdien, 10.decembrī, trijos dienā izskanēs tiešraidē no radio pirmās studijas. Šoreiz tas būs veltīts kādai mūslaiku leģendai – Rīgas Doma kora skolai.

Liene Jakovļeva: Par Rīgas Doma kora skolas audzēkņu koncertu
00:00 / 00:27
Lejuplādēt
Koncertā uzstāsies skolas audzēkņi no visām nodaļām, dziedot un arī spēlējot solo un ansambļos. Bet skolas pedagogus uz sarunu aicinās koncerta vadītāja Liene Jakovļeva uz sarunu aicinās skolas pedagogus.

„Parasti varbūt ar Rīgas Doma kora skolu klausītājiem asociējas divi kori – zēnu un meiteņu. Šajā koncertā Latvijas Radio 1.studijā doma ir akcentēt to, ka šajā skolā tas spektrs ir ārkārtīgi plašs un bagāts,” pastāstīja Jakovļeva.

“Piedalīsies solisti, ansambļi, gan akadēmiski, gan džeziski, gan mūzikla nodaļas pārstāvji, parādot to krāsainību un to, ko šie jaunie cilvēki gūst. Aicinot klāt arī skolotājus un noteikti arī skolas dibinātāju Jāni Ērenštreitu mēs īsās sarunās varēsim caurskatīt šo jauno laiku leģendu varbūt jau no pašiem pirmajiem soļiem, un pilnīgi noteikti – līdz pat šai dienai,” sacīja Jakovļeva.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti