«Supernova» fināliste ANNNA pretendē uz dalību Nīderlandes radio festivālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Konkursa "Supernova" fināliste, dziedātāja un mūzikas producente ANNNA pretendē uz dalību Nīderlandes lielākās radiostacijas "NPO Radio 2" organizētajā tiešsaistes festivālā. Arī faniem Latvijā iespējams viņu atbalstīt, nobalsojot šā radiokanāla mājaslapā, medijus informē mūziķes pārstāvji.

Šis ir pirmais Nīderlandes radio organizētais tiešsaistes festivāls, kurā uzstāsies valstī populāri mūziķi: Danny Vera, 3JS, Tim Akkerman un citi. Pēdējā vēl vakantā vieta atvēlēta jauno izpildītāju konkursa uzvarētājam. ANNNA iekļuvusi šā konkursa fināla TOP 3.

Balsošana par tiešsaistes festivāla dalībnieku noslēgsies 26. martā pulksten 19.00 pēc Latvijas laika.

Tiešsaistes festivālā mūziķi piedalīsies neklātienē, straumēšanas režīmā no savām mēģinājumu telpām, viesistabām vai pat guļamistabām, un uzstāšanās notiks 27. martā laika posmā no pulksten 19.00 līdz 01.00 pēc Latvijas laika. "NPO Radio 2" tiešraidi iespējams klausīties radiostacijas mājaslapā. Tāpat uzstāšanās festivālā būs iespējams vērot radiostacijas un arī pašu mākslinieku "Youtube" kanālos.

"Ļoti ceru uzstāties šajā festivālā!" atzīst jaunā dziedātāja. "Tas bija milzu prieks, kad man piezvanīja no "Radio 2" un pateica, ka esmu iekļuvusi konkursa trijniekā. Tik forši, ka šajos laikos tomēr notiek arī tik priecīgas lietas!

Esmu atcēlusi vairākus savus koncertus, un jau šo piektdien ir iespēja sagatavoto programmu beidzot tomēr parādīt plašai publikai."

Tikmēr jau drīzumā gaidāms dziedātājas debijas minialbums. Un, ja situācija būs tam labvēlīga, ANNNA jūlijā uzstāsies vairākos Latvijas festivālos.

Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā dzīvojošā latviešu dziedātāja nesen guva atzinību gan Nīderlandē, gan Latvijā, dziedot par ātro modi dziesmā "Polyester", ar ko viņa piedalījās "Supernovā".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti