«Rīgas ritmos» koncertēs arī Šakiras un Ašera simpātija Džūdita Hila

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

No 2. līdz 6. jūlijam jau 19. reizi notiks starptautiskais improvizācijas, džeza un pasaules mūzikas festivāls "Rīgas ritmi", informē tā rīkotāji. Starptautisko dalībnieku vidū ir arī kādreizējā TV šova "The Voice US" dalībniece Džūdita Hila.

Festivāla koncerti norisināsies sešās galvaspilsētas vietās - Rīgas Kongresu namā, džeza klubā "Trompete", atpūtas parkā "Egle", klubā "Kaļķu vārti", brīvdabas skatuvē "Origo Summer Stage" un VEF Kultūras pilī. Savukārt Latvijas Radio 1. studijā no 3. līdz 6. jūlijam rīta pusē notiks festivāla galveno mākslinieku meistarklases.

Šogad festivālā piedalīsies mākslinieki no Norvēģijas, Brazīlijas, Mozambikas, ASV, Igaunijas, Itālijas, Ķīnas un Vācijas. Latviju šogad festivālā pārstāvēs grupas "Radio Trio", "Riga Jazz Quartet", "Riga Jazz Stage All Stars", "Agita Rando Trio", "The Coco'nuts".

Viena no šā gada "Rīgas ritmu" dalībniecēm ir Džūdita Hila no ASV, kas 4. jūlijā uzstāsies Rīgas Kongresu namā. 2013. gadā viņa piedalījās jauno mūziķu TV šovā "The Voice US", kur viņas sniegumu atzinīgi novērtē Šakira un Ašers.

Festivāla "Rīgas ritmi" koncertu starplaikos Kongresu namā būs arī iespēja aplūkot un iegādāties klasiskus džeza un soulmūzikas albumus vinilā, kā arī iepazīties ar Latvijas džeza un improvizētās mūzikas vinila plašu izdevniecību "Jersika Records". Interesenti varēs paklausīties uz profesionāla studijas lenšu magnetofona "Studer B67" atskaņotus izdevniecībā analogi ierakstīto albumu lenšu oriģinālus, kā arī uzzināt par izdevniecības jau izdotajiem un plānotajiem ierakstiem. 

Plašāka informācija gan par koncertiem, gan meistarklasēm atrodama oficiālajā festivāla "Rīgas ritmi" mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti