Izziņoti pirmie festivāla «Fontaine Festival» mākslinieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

„Fontaine Festival” rīkotāji nosaukuši pirmos šī gada festivāla māksliniekus - to vidū ir Krievijas "rockabilly" grupa "Gagarin Brothers" un "Los Jaiguey" no Meksikas.

Liepājas mūzikas festivāls  „Fontaine Festival”  arī šogad piedāvās plašu ārvalstu mūziķu programmu.  Šobrīd savu dalību festivālā apstiprinājuši „Strauss” no Lielbritānijas, blūza grupa „Halfchicken” no Itālijas, mūzikas apvienība „Los Jaiguey” no Meksikas, austrāļi „Kings Of The Sun” un jau pieminētie „Gagarin Brothers” no Krievijas.

No pašmāju mūziķiem kā pirmie minēti Liepājas apvienības „Nasty Smile” un „The Briefing”. Tas būs viens no retajiem „Nasty Smile” koncertiem šajā vasarā. Arī grupa „The Briefing” šovasar Latvijā sniegs tikai dažus koncertus.

Īpaši blūza mūzikas cienītājiem šogad „Fontaine Festival” atvēlēta atsevišķa skatuve bārā „Fire Bar”. Par vienu no pirmajām blūza grupām izvēlēta „Latvian Blues Band”.

Kā ziņots, „Fontaine Festival” mūzikas festivāls šogad notiks no 15. līdz 17. augustam. Kā ierasts, festivāls notiks Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, bāros „Prison Bar” un „Fire Bar” un viesnīcas „Fontaine Royal” pagalmā „Gypsy Camp”. Uz piecām festivāla skatuvēm uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti