Ģitāristu sesiju organizatori salīdzina ar svētceļojumu mūziķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Ģitāristu sesiju, kas šogad notiks Praulienas skolā un sāksies nedēļas nogalē, organizatori salīdzina ar svētceļojumu mūziķiem, kuri var pilnveidot savas prasmes, intervijā Latvijas Radio pastāstīja reģionālā laikraksta “Stars” žurnāliste Inese Elsiņa.

Žurnāliste stāsta, ka sesija šogad pārcēlusies no Madonas uz Praulienas skolu, kas tai esot ļoti piemērota – visa skola būs atvēlēta mūziķiem. Organizatori gan norādot, ka vietai nav tik lielas nozīmes, bet svarīgs ir sesijas saturs, kas ir gluži kā svētceļojums mūziķiem.

Sesija notiks no 25. līdz 30.oktobrim un iesāksies ar jauno grupu festivālu, kurā pieteikušās septiņas grupas. Tā pamazām tiks iesildīta sesija.

Savukārt pirmdien iesāksies mūziķu meistarklases – gan elektriskās un akustiskās ģitāras, arī bungu un vokālās apmācības. Šogad gaidāms arī jaunums, kas būs kokles spēles mācīšana.

Žurnāliste stāsta, ka šī ģitāristu sesija vienmēr ir kā mūziķu simbioze, jo tajā tiekas profesionāļi ar iesācējiem un dažādu žanru mūziķi. Gaidāmi arī starptautiskie viesi.

Sesijā piedāvā arī apmācības skolotājiem. Pašlaik sesijai pieteikušies vairāk nekā 70 dalībnieki, visvairāk ģitāru  un bungu meistarklasēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti