Atsākas vasaras džeza koncerti Mazās ģildes dārziņā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Turpinot tradīciju, jau divpadsmito gadu pēc kārtas vasaras mēnešos rīdzinieki un Rīgas viesi ir aicināti uz bezmaksas džeza koncertiem ceturtdienu pēcpusdienās Mazās ģildes dārziņā, informē kultūras menedžere Inita Malnača.

Sākot ar 7. jūniju un līdz pat 30. augustam Mazās ģildes dārziņā katru ceturtdienu plkst. 17.00 būs iespējams noklausīties stundu garus bezmaksas džeza mūzikas koncertus dažādu Latvijas mūziķu izpildījumā. Šī gada vasarā koncertos piedalīsies CITY JAZZ RIGA Kārļa Vanaga vadībā, JAM ORCHESTRA (Romāns Vendiņš – klavieres, Pēteris Liepiņš - bass, Zintis Žvarts – saksofons, Andrejs Jevsjukovs – ģitāra,  Gundars Lintiņš - bungas), un LAURIS AMANTOVS JAZZ QUARTET (Viktors Ritovs -klavieres, Lauris Amontovs – trombons, Andris Grunte – kontrabass, Artis Orubs – bungas).

7., 21.un 28. jūnijā muzicēs ritmiskās mūzikas biedrība CITY JAZZ RIGA, kuras sastāvā ir apvienoti jaunieši vecumā līdz 25 gadiem. Bigbenda dalībnieki ir topošie sfēras profesionāļi vai jaunieši, kuri mūziku izvēlējušies par savu hobiju ar vēlmi attīstīt to profesionālā līmenī. Šī gada koncerti būs īpaši ar to, ka bigbends prezentēs Kārļa Vanaga un Matīsa Čudara tieši šim koncertciklam veltītus jaundarbus.

5., 12., 19. un 26. jūlijā muzicēs JAM ORCHESTRA. 2.,9.,16. un 30. augustā uzstāsies LAURIS AMANTOVS JAZZ QUARTET.

Koncertus organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti