Rīta Panorāma

Zaļais iepirkums kļūst arvien populārāks

Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Caicu

Mirage Jazz Orchester svin 10 gadu jubileju

Ar koncertu savu desmit gadu jubileju svinēs «Mirage Jazz Orchestra»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

18.septembra vakarā Rīgā, kultūras pilī "Ziemeļblāzma" savu desmit gadu jubilejas koncertu sniegs "Mirage Jazz Orchestra".

Kā norāda "Mirage Jazz Orchestra" menedžeris Jānis Daugulis, pašiem mūziķiem šis laiks ir paskrējis ļoti ātri un piepildīti,sniedzot neskaitāmus koncertus patiesiem džeza faniem un bigbenda mūzikas cienītājiem, uzstājoties gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām, priecējot klausītājus visā pasaulē. "Mirage Jazz Orchestra" pašlaik ieņem vadošo vietu Latvijas džeza orķestru vidū.

"Mirage Jazz Orchestra" uzstājies kopā ar tādām Latvijas un ārzemju slavenībām kā Paskāla fon Vrobleska, Ola Onabule, Intars Busulis, Laimis Rācenājs, Normunds Rutulis, Inga Bērziņa, Jolanta Gulbe, Aija Vītoliņa un citiem.

Līdzās lielmeistara Gunāra Rozenberga kompozīcijām un aranžējumiem, kas joprojām ir "Mirage Jazz Orchestra" repertuāra lielākās daļas pamats, pēdējo gadu laikā arvien vairāk savus muzikālos darbus un aranžējumus piesaka arī bigbenda talantīgie mūziķi - Madars Kalniņš, Alvils Altmanis, Vilnis Kundrāts.

"Mirage Jazz Orchestra" jubilejas koncerta pirmā daļa būs veltīta instrumentālajai džeza mūzikai. Kopā ar orķestra mūziķiem uz skatuves būs arī sitaminstumentālisti Kaspars Kurdeko un Artis Orubs, kā arī pianists Harijs Bašs. Savukārt koncerta otrajā daļā kopā ar bigbendu uzstāsies Latvijas klausītājiem labi zināmi solisti - Iveta Elksne, Andris Ērglis, Jolanta Gulbe, Normunds Rutulis, Andris Daņiļenko. Dziedās arī kādreizējais "Mirage Jazz Orchestra" trombonists Intars Busulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti