«Summer Sound» papildina programmu ar Robin Schulz, «Ofenbach» un Käärijä

Pludmales festivāls "Summer Sound", kas šogad notiks 2. un 3. augustā Liepājā, papildina pašmāju un starptautisko mākslinieku programmu. Mākslinieku sarakstam pievienojas vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets "Ofenbach", somu mūziķis Käärijä un daudzi citi, informēja festivāla rīkotāji.

Uz galvenās "Summer Sound" skatuves varēs piedzīvot elektroniskās mūzikas mākslinieka Robin Schulz uzstāšanos. Viņš ir slavens ar saviem melodiskajiem un enerģiskajiem house mūzikas hitiem: "Sugar", "Sun Goes Down", "OK".

"Ofenbach" ir franču elektroniskās mūzikas duets, kam raksturīgas rotaļīgas un priecīgas deju melodijas, populārākie no viņa hitiem ir "Head Shoulders Knees & Toes", "Katchi", "Love Me Now" un "Wasted Love".

Mūziķis Käärijä ar dziesmu "Cha Cha Cha" pārstāvēja Somiju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Viņa enerģiskais izpildījums un deju ritmi iekaroja cilvēku sirdis visā pasaulē, un dziesma ieguva pirmo vietu skatītāju balsojumā.

Mūziķu programmu papildina arī: episku ballīšu meistari "Bazzookas" (NL), "Banda banda", "Citi zēni", "Sudden Lights", Viņa, "Pirmais kurss", Mauku Sencis & Grandmasters Neons, "Voiceks Voiska", "Rīgas modes", "Inokentijs Mārpls", "PND", "Čipsis un Dullais", "All Day Long", "Subscriptum", "Bad Habits", "Martas asinis", Kerosene Kream (SE), "Skier and Yeti" (RS), "Bloody Heels", kā arī "Apēdājs". Tuvojoties festivālam, programma tiks papildināta ar vēl jauniem mākslinieku vārdiem.

Jau iepriekš tika ziņots, ka festivālā "Summer Sound 2024" piedalīsies "Bermudu divstūris", "Kreisais krasts", "Astro’n’out", "Laika suns", "Satellites LV", kā arī somu etno-tehno ansamblis "Suistamon Sähkö".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti