Latviešu valodā izdots Paulu Koelju bestsellers «Sānsolis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

"Jāņa Rozes apgādā" latviešu valodā klajā nācis pasaulslavenā rakstnieka Paulu Koelju jaunākais romāns "Sānsolis". Pikants un provokatīvs, romāns rosina jautājumus, kā iegūt jaunu dzīves degsmi un mācīties būt brīvam.

"Sānsolis" jau paguvis kļūt par starptautisku bestselleru daudzviet pasaulē, iekarojot grāmatu topus Brazīlijā, Itālijā, Francijā, Grieķijā, Lielbritānijā, Indijā un Dienvidkorejā, kā arī vairākās Latīņamerikas valstīs un Spānijā.

Romāna galvenajai varonei Lindai ir 31 gads, pārtikusi dzīve, mīlošs vīrs, divi bērni un prestižs darbs populārā Ženēvas laikrakstā, tomēr viņa nejūtas laimīga. "Ik rītu, atverot acis, lai celtos un dotos šai ideālajā pasaulē, par kādu visi sapņo un tikai daži sasniedz, zinu, ka diena nebūs nekāda laimes ieleja," saka Linda. Draudzenes viņai iesaka lietot antidepresantus, taču viņa vēlas just vairāk, nevis mazāk. Tikšanās ar jaunības dienu simpātiju, kurš kļuvis par ietekmīgu politiķi, viņā atmodina nebijušas jūtas un satricina ierasto pasauli, ievelkot bīstamā attiecību spēlē, kuras iznākumu ir grūti prognozēt.

Kā atklāj grāmatas autors Paulu Koelju, iemesls, kāpēc viņš jaunākajā darbā pievērsies sānsoļa tēmai, nav nejaušs. To rosinājušas pārdomas, vērojot sociālajos tīklos visbiežāk apspriestās problēmas, tostarp depresiju. "Anonīmi aicināju cilvēkus dalīties pārdomās par šo jautājumu. Man par lielu izbrīnu viņi biežāk izvēlējās runāt nevis par slimību, bet gan par nodevību. Tā, gluži neviļus, veidojās noteikta shēma un radās idejas, kas realizējās grāmatā," stāsta Paulu Koelju.

Romāns "Sānsolis" ir piecpadsmitā latviski izdotā Paulu Koelju grāmata, kas iznāk Edvīna Raupa tulkojumā no portugāļu valodas. Visā pasaulē iemīļotais brazīliešu rakstnieks, kuram sociālajos tīklos un blogā "Paulocoelhoblog.com" seko vairāk nekā 35 miljonu liels fanu pulks, savu popularitāti skaidro ar to, ka viņš spēj uzrunāt visus cilvēkus, sarežģītas idejas ietērpjot vienkāršos vārdos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti