Darbu atsāks kultūras vasarnīca «Esplanāde 2014»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

29. aprīlī trešo sezonu sāks Eiropas kultūras galvaspilsētas kultūras vasarnīca "Esplanāde 2014", rīdziniekiem un pilsētas viesiem piedāvājot vietu atpūtai un "Rīga 2014" pasākumu baudīšanai.

Visas vasaras garumā "Esplanāde 2014" darbosies katru dienu, jau pirmajā nedēļā aicinot uz Tvīda braucienu, ielu vingrošanas paraugdemonstrējumiem un filmu vakaru. Kultūras vasarnīca otrdien, 29. aprīlī plkst. 19, tiks atklāta ar beļģu un franču horeogrāfu deju izrādi "Bal Moderne".

Kultūras vasarnīcas "Esplanāde 2014" programmā katrai nedēļai būs cita tēma. Pirmās nedēļas temats būs "Kustība", akcentējot gan pārcelšanos uz vasarnīcu, gan veselīgas un atraktīvas nodarbes, savukārt otrās nedēļas tēma būs "Vēsture".

Esplanādē darbosies "Rīga 2014" informācijas stends, kafejnīca, suvenīru tirdzniecības vieta, apzaļumota terase, kā arī bezmaksas "Wi-Fi" internets.

Vakaros kopā ar īpašo viesi kultūras vasarnīcā norisināsies muzikālas sarunas "Tu un tagad Esplanādē" par dažādām tēmām un aktualitātēm kultūrā, un sarunu muzikālo noformējumu izvēlēsies vakara viesis.Trešdienās būs dīdžeju vakari - pārstāvot dažādus mūzikas stilus, par muzikālo noformējumu Esplanādē rūpēsies kāds Latvijā zināms cilvēks. Sestdienās būs kino naktis - brīvdabas kinoseansos būs iespējams skatīties Eiropas labāko filmu izlasi. Savukārt svētdienas būs ģimeņu dienas - radošas, izklaidējošas un izglītojošas aktivitātes bērniem un viņu vecākiem.

"Esplanāde 2014" piedāvās īpašas programmas šīs vasaras lielākajos kultūras notikumos, tai skaitā Pasaules koru olimpiādes laikā no 9. līdz 19. jūlijam un Starptautiskajā ielu mākslas un mūzikas festivālā no 9. līdz 11. augustam.

"Esplanāde 2014" būs atvērta no 29. aprīļa līdz 5. oktobrim katru dienu no plkst. 12 līdz 20.14 (vai līdz pasākuma beigām). Visi pasākumi kultūras vasarnīcā ir bez maksas.

Kultūras vasarnīcas „Esplanāde 2014” programma skatāma "Rīga 2014" mājas lapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti