Durvis vērs jauna vasaras koncertvieta «VEF Paviljons»

Ceturtdien, 20. jūlijā, ar apvienības "Āres" koncertu "VEF Kvartālā" tiks atklāta jauna vasaras koncertu vieta – "VEF Paviljons", kas veidota sadarbībā ar pasākumu un koncertu aģentūru "Laska Production" un koncertu kuratoru Kristapu Bedrīti, pavēstīja kvartāla pārstāvji.

"VEF Paviljons" ir veidota kā neliela vasaras oāze vēsturiskās un industriālās VEF rūpnīcas teritorijā. Paviljons vasaras sezonā būs atvērts katru nedēļu no ceturtdienas līdz sestdienai un piedāvās gan dažādu mūziķu dzīvās mūzikas koncertus, gan DJ vakarus ozolu ieskautajā zaļajā zonā ap Paviljonu, stāstīja koncertvietas veidotāji.

Nākamās sezonās Paviljonu plānots turpināt attīstīt un labiekārtot, sadarbojoties ar arhitekti Zani Teteri un "Open AD" biroju, kā arī Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem.

20. jūlija vakarā Paviljonu atklās grupas "Āres" koncerts. "Āres" ir instrumentālās mūzikas duets no Salacgrīvas, kas pastāv jau gandrīz desmit gadu un ko veido Andrejs Irbēns un Jānis Zvīnis. Viņu mūzikā jūtamas gan postroka, gan elektroniskās un indī mūzikas iezīmes.

Grupa "Āres"
Grupa "Āres"

Apvienības koncertā varēs dzirdēt sintezatoru un bungmašīnas sekvences, kas mijas ar ģitāras iespēlēm un atmosfēriskām cilpām. Duets līdz šim ir izdevis divus albumus, uzstājušies lielākajos Latvijas festivālos un nu pēc ilgākas pauzes atgriežas uz skatuves ar jauniem skaņdarbiem.

Gan koncerta laikā, gan pirms tā klausītājus ar dzērieniem cienās "Laska Bar", tāpēc klausītājus aicina ierasties jau no pulksten 17.00. Koncerta sākums 21.00, ieeja bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti