Filma «Tenet» pārliecinoši debitē pasaules kinoteātros

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

200 miljonus dolāru izmaksājusī Holivudas filma “Tenet” pārliecinoši debitējusi pasaules kinoteātros. Tā ir pirmā lielbudžeta lente, kas tiek publiski demonstrēta pēc Covid-19 pandēmijas sākuma, un uzskatāmi liecina par skatītāju vēlmi atgriezties kinoteātros.

ASV kinoindustrijas pārstāvji informē, ka kompānijas “Warner Bros” lente debijas nedēļā 41 valstī ārpus ASV nopelnīja 53 miljonus dolāru. Panākumi lielā daļā Eiropas, Dienvidkorejā un Kanādā gūti, neraugoties uz kinoteātros noteiktajiem apmeklētāju skaita ierobežojumiem.

Jau šonedēļ lente debitēs divos lielākajos kino tirgos – ASV un  Ķīnā, un “Warner Bros” priekšsēdētājs Tobijs Emmerihs cer, ka  fantastiskajam sākumam būs līdzvērtīgs turpinājums.

Filmas oficiālajā reklāmā norādīts, ka galvenais varonis, bruņojies tikai ar vienu vārdu – Tenet, dodas cīņā, lai novērstu Trešo pasaules karu. Viņa misija ved cauri krēslainajiem starptautiskās spiegošanas koridoriem, un atklājas, ka tā pārkāpj esošā laika rāmjus. Tā nav tikai ceļošana laikā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti