Rīta Panorāma

Koncertuzvedums "Karavīrs gadu simtā" LNB Ziedoņa zālē

Rīta Panorāma

Četri profesionālie simfoniskie orķestri - Latviešu simfoniskās mūzikas lielkoncertā

Konkursa "Supernova 2020" finālisti. Intervija ar Ilzi Jansoni un Ketiju Šēnbergu

Zināmi konkursa «Supernova» vadītāji un finālistu uzstāšanās secība

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma “Rīta Panorāma” tiešraidē 23. janvārī tika noskaidrota secība, kādā dalībnieki uzstāsies Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2020” finālā. 8. februāra vakarā pirmā uz skatuves kāps un konkursa finālu atklās jaunā dziedātāja Seleste. Otrais kārtas numurs izlozē tika DRIKSNA, trešais – Katrīnai Binderei, bet ceturtais – Edgaram Kreilim. Kā piektā finālā uzstāsies Katrīna Dimanta, sestais būs Miks Dukurs, savukārt septītā – ANNNA. Pirmspēdējais fināla priekšnesums būs grupai “Bad Habits”, savukārt iespēja noslēgt šī gada konkursa finālu kā devītajai izlozē tika Samantai Tīnai.

Dalībnieku uzstāšanās secību TV tiešraidē izlozēja konkursa “Supernova 2020” producente Ilze Jansone un viena no TV šova vadītājām Ketija Šēnberga.

TV šovu vadīs Toms Grēviņš, Ketija Šēnberga un Beta Beidz

“Supernova 2020” vienīgo tiešraidi, ko 8. februāra vakarā varēs vērot Latvijas Televīzijas 1. kanālā, vadīs konkursa veterāni Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš, kā arī dalībnieku jaunā labākā draudzene Beta Beidz. Konkursa sešos pastāvēšanas gados šī būs ceturtā reize, kad Toms Grēviņš un Ketija Šēnberga strādās tandēmā kā “Supernovas” vadītāji, savukārt populārajai vlogerei Beta Beidz jeb Beātei Bērziņai, kura ar dalībniekiem sarunāsies uzreiz pēc uzstāšanās, šī būs debija TV ekrānā.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus – viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un – kas zina, – varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.  

KONTEKSTS:

8. februāra vakarā gaidāma vienīgā tiešraide, kurā arī skatītāji varēs aktīvi balsot par savu favorītu, kam uzvara “Supernova 2020” nodrošinās iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē. Starptautiskais konkurss ik gadu pie TV ekrāniem pulcē miljoniem skatītāju ne vien Eiropā, bet arī visā pasaulē, un Latvija konkursā piedalīsies divdesmit pirmo reizi.

Vairāk par šī gada finālistiem var uzzināt šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti