FOTO: Ādažos aizvadīts Mārča Auziņa autokoncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

16. maijā laukumā pie Ādažu vidusskolas veiksmīgi aizvadīts Latvijā pirmais autokoncerts. Ievērojot visas valstī notiektās drošības prasības, Mārča Auziņa koncertu un papildkoncertu klātienē vēroja vairāk nekā 200 klausītāju.

“Man šī noteikti bija viena no emocionālākajām solo uzstāšanās reizēm, kurā mijās vēlme koncertēt un mākslinieciski realizēties ar klausītāju “dzīvās kultūras” vakuumā uzlādēto enerģiju. Šī radošā sinerģija bija jūtama katrā koncerta sekundē. Esot uz skatuves šādos apstākļos, nāk atklāsme par to, cik liela svētība ir darīt savu sirdslietu un dalīties ar to. Katrs smaids bija jūtams pat caur auto stiklu, pīpināšana un auto gaismu zibšņi aplausu vietā - labākais novērtējums un motivācija turpmākajiem darbiem. Paldies ikkatram, kurš bija kopā ar mani šinī jaunatklātajā pasaulē, kuru esam nosaukuši par “autokoncertu”,” gandarīts saka ģitārists Mārcis Auziņš.  

Latvijā pirmo autokoncertu organizēja kompānija “Forte Productions” sadarbībā ar Ādažu novada pašvaldību un Kultūras centru. 

Jau vēstīts, ka, tiklīdz Mārča Auziņa autokoncerts tika izsludināts, biļetes uz to izpirka 10 minūšu laikā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti