Ikdiena militāro fotogrāfu acīm – novembrī atklās vairākas «Esmu karavīrs» izstādes

Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde aicina līdz 30. novembrim apmeklēt fotoizstādes "Esmu karavīrs" Ādažos, Berģos, Carnikavā, Jēkabpilī un Ropažos.

Izstādēs būs redzamas 40 fotogrāfijas, kuras uzņēmuši militārie fotogrāfi. Tās atspoguļos Nacionālo bruņoto spēku un sabiedroto karavīru ikdienu un emocijas dažādās militārajās mācībās.

Sabiedroto klātesamība un apmācību process kopā ar Nacionālo bruņoto spēku karavīriem apliecina Nacionālo bruņoto spēku kaujas spēju attīstību un gatavību aizsargāt Latviju, teic izstādes rīkotāji.

Jēkabpilī, Krustpils kultūras centrā, būs skatāma kaprāļa Naura Dorobļaja fotoizstāde, atklāšana 1. novembrī pulksten 17.30. Savukārt Ādažu kultūras centra Vēstures un mākslas galerijā fotoizstādes atklāšana paredzēta 10. novembrī pulksten 18.30.

Nauris Dorobļajs dienestā ir jau 10 gadus un pēdējos četrus gadus ikdienā lielākoties redzams ar fotokameru rokās, pildot militārā fotogrāfa pienākumus, un ir ļoti plaša profila speciālists.

No 1. līdz 20. novembrim Kultūras centrā "Berģi" būs skatāmas militārā fotogrāfa dižkareivja Kaspara Lejnieka uzņemtās fotogrāfijas. Savukārt no 11. līdz 30. novembrim Kaspara Lejnieka fotogrāfijas būs skatāmas Ropažu kultūras centrā, kur 15. novembrī pulksten 18.30 interesenti aicināti uz tikšanās vakaru ar karavīriem. Lejnieks dienestā ir no 2020. gada.

Savukārt Carnikavā, tautas namā "Ozolaine", līdz 30. novembrim jau skatāma izstāde ar Kanādas militāro fotogrāfu uzņemtajām fotogrāfijām.

Ieeja izstādēs ir bez maksas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti