Latvijas Eirovīzijas dziesmai «Aijā» tapis skanīgs remikss

Grupas "Sudden Lights" dziesmai "Aijā", ar ko šogad Latvija tiks pārstāvēta starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, tapis skanīgs remikss, ko izveidojis populārais pašmāju dīdžejs [Ex] da Bass, informēja mūziķa pārstāvji.

"Veidot remiksu "Supernova" uzvarētājam jeb Latvijas pārstāvim lielajā Eirovīzijā savulaik man bija tradīcija. Tā aprāvās 2019. gadā, kad Latvija Eirovīzijai izvirzīja lirisku dziesmu ("Carousel" – "That Night"), un tās izpildītāji nevēlējās klubos un ballītēs atskaņojamus remiksus. Šogad, dzirdot mūsu Eirodziesmu, sapratu, ka ir laiks šo foršo tradīciju, proti, radīt [Ex] da Bass remiksu – atjaunot, lai gan jau sākumā bija skaidrs, ka uzdevums nebūs viegls. Lai arī "Aijā" ir skumja un roķīga šūpuļdziesma, gribētos ticēt, ka mans remikss ir sanācis ļoti baudāms, mūsdienīgs un klubu apmeklētāju prasībām atbilstošs," sacīja [Ex] da Bass.

Remiksam tapis arī video, kas veidots, par pamatu ņemot oficiālo singla "Aijā" videoklipu un pieskaņojot to jaunajiem ritmiem.

"Novēlu grupai "Sudden Lights" veiksmīgu startu un labus panākumus šī gada Eirovīzijā un ceru, ka visi dziesmas "Aijā" remiksi savu misiju izpildīs godam," teica [Ex] da Bass.

Grupa "Sudden Lights" starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē ar singlu "Aijā" par vietu finālā cīnīsies pirmajā pusfinālā, kas notiks 9. maijā, savukārt otrais pusfināls norisināsies 11. maijā, bet fināls – 13. maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti