Uz svētkiem aicina neņemt lielas somas un atstāt mājās privāto auto

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Ar deju lieluzveduma “Māras zeme” ģenerālmēģinājumu 5.jūlija vakarā sāksies skatītāju un dalībnieku skaita ziņā lielākie Dziesmu un deju svētku pasākumi. Rīkotāji brīdina, ka pie Daugavas stadiona un Mežaparka Lielās estrādes stāvvietu privātajiem auto nebūs, tādēļ skatītāji aicināti uz pasākumiem doties ar sabiedrisko transportu, kājām vai velosipēdu.

Rīkotāji arī aicina ierasties laikus un neņemt līdzi lielas somas, kuru pārbaude kavēs rindu, un pievērst uzmanību uz biļetēm norādītajiem priekšmetiem, ko koncertā nedrīkst ienest. Stāsta svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča: “Mēs aicinām atstāt mājās lietussargus un izmantot lietusmēteļus. Par asiem priekšmetiem, šaujamieročiem, pirotehniku, lāzerpildspalvām, bīstamiem priekšmetiem un vielām vispār nevar būt ne runas.

Noteikumi koncertu apmeklētājiem
00:00 / 00:21
Lejuplādēt

Alkoholiskus dzērienus un narkotikas – nekādā ziņā. Attiecībā uz dzīvnieku ievešanu – par servisa suņiem aicinām iepriekš informēt rīkotājus, bet savus mīļos mājdzīvniekus gan šajos svētkos atstāsim mājās. Tāpat liela izmēra somas, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, pārtiku un visa veida dzērienus. Šeit izņēmums ir zīdaiņu un bērnu līdz četru gadu vecumam pārtika un dzērieni.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti