Panorāma

Neveselus zīdaiņus nevēlas uzņemt audžuģimenēs

Panorāma

Dziesmu un deju svētki – kultūras zīme cauri laikiem

LR un LTV Dziesmu svētku studija

Atklāj Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio Dziesmu svētku studiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

30. jūnijā, dienu pirms Dziesmu un deju svētku atklāšanas, Brīvības laukumā tika atklāta Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio Dziesmu svētku studija.

Visu simtgades svētku nedēļu – no 1.līdz pat 9.jūlija agram rītam – Dziesmu svētku studija piedāvās plašu svētku norišu un arī to aizkulišu atspoguļojumu.  Tā ir iespēja uzzināt par aktuālākajām svētku norisēm, ielūkoties aizkulisēs, kā arī ļauj tiem, kuri Rīgā notiekošo vēros attālināti, sajust svētku garšu. Studiju tiešraidē katru dienu varēs redzēt arī sabiedrisko mediju portālā lsm.lv

Pirmajā tiešraidē svētku studijas vadītāji Eva Johansone un Jānis Geste tikās  ar tautas deju ansambli “Zīle”, vienu no Latvijas labākajiem amatierkoriem, kas piedalās “Dziesmu karos” – Cēsu Pils kori, kā arī jauniešu pūtēju orķestri “Auseklītis”. Par gatavību svētkiem stāstīja Dziesmu un deju svētku izpilddirektore Eva Juhņēviča, bet Toms Bricis bija sagatavojis svētku laika prognozi.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības ārsti parādīja, kā rīkoties ārkārtas situācijās. Turklāt svētku studijas atklāšana bija pirmā iespēja skatītājiem vienkopus satikt abu sabiedrisko mediju svētku vēstnešus, kuri ziņos par visām svētku aktualitātēm. Tāpat studija piedāvās sociālo mediju aktualitāšu apskatu. 

Dziesmu svētku studija skanēs katru dienu no plkst. 6.00 līdz 23.00, un par tās saturu rūpēsies Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio komandas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti