Francijā atklāta vērienīga apavu dizainera Labutēna izstāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Francijā notiek vērienīga dizainera Kristiāna Labutēna radīto apavu izstāde. Mākslinieks atklāšanas ceremonijā uzsvēra, ka kurpes patiesi iespējams novērtēt tikai kopā ar valkātājām – sievietēm.  

“Apavus skaistus padara tās valkātājas - sievietes. Tie dod cilvēkiem lielisku gaitu. Apavus skaistus padara arī to valkātāju prieks. Nav skaistu apavu bez sievietēm, kurām patīk tos valkāt,” medijiem pauda Labutēns.

Labutēna radīto apavu izstāde Francijas galvaspilsētā Parīzē ilgs līdz šā gada 26. jūlijam, un interesenti tajā varēs iepazīties gan ar jau iepazītiem kurpju modeļiem, gan jaunākajiem darbiem.

Vislielākā interese, protams ir par dizainera vizītkarti – apaviem ar sarkano zoli,  kas ir patentēti kā Labutēna preču zīme. Izstādīti arī ekstravagantāki apavi, tai skaitā kurpes ar 10 centimetrus augstiem papēžiem un tā dēvētās “Makreles kurpes” no metāliskas ādas, kas ir viņa veltījums okeāna iemītniekiem.

Apmeklētāji varēs iepazīties arī ar darbiem, kas radīti sadarbībā ar citu mākslas veidu pārstāvjiem, tai skaitā režisoru un fotogrāfu Deividu Linču.  

Tikmēr modes apskatnieki atgādina, ka 1964. gadā dzimušā franču apavu dizainera darbus izmanto arī pasaules slavenākie modes mākslinieki un nami, tai skaitā Žans Pols Gotjē un “Givenchy”. Viņa radītā kurpes valkā Madonna, Britnija Spīrsa, Kristīna Agilera, Viktorija Bekhema un citas slavenības.   

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti