Sākta Latvijas Literatūras centra likvidācija

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Kā liecina paziņojums oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”, sākta Latvijas Literatūras centra likvidācija, par ko nolemts biedru sapulcē.

Atbilstoši likumdošanai visi, kam pret biedrību ir kādas pretenzijas, savus prasījumus var pieteikt trīs mēnešu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, nosūtot tos pa pastu biedrības likvidatoram.

Kā Latvijas Televīzijas "Kultūras ziņām" apliecināja Valts kultūrkapitāla fonds, tas likumā noteikto iespēju plāno izmantot, lai atgūtu vairāk nekā 70 000 eiro lielo parādu.

Kā ziņots, Literatūras centra nedienas sākās septembrī, kad Kultūras ministrija un Kultūrkapitāla fonds secināja, ka centra grāmatvedībā valda haoss. Kultūras ministrija centram lika atmaksāt turpat 9000 eiro, ko centrs arī izdarīja, bet Kultūrkapitāla fonda pieprasīto summu centrs noteiktajā laikā tā arī nespēja atmaksāt.

Savukārt decembra sākumā Kultūras ministrija izsludināja konkursus uz funkcijām, ko iepriekš veica Latvijas Literatūras centrs. Pieteikšanās noslēdzas pirmdien, 4.janvārī.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti