Ziņas
SAB un KNAB: «SOAAR» nav ziņojis par Kampara iespējamu mudinājumu viltot «Vienotības» rezultātus Sae...
SAB un KNAB: «SOAAR» nav ziņojis par Kampara iespējamu mudinājumu viltot «Vienotības» rezultātus Saeimas vēlēšanās (papildināts)
Satversmes aizsardzības birojs (SAB) un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) nav saņēmuši ziņas no informācijas tehnoloģiju uzņēmuma SIA "SOAAR" vai tā vadītāja par to, ka tas no bijušā partijas "Vienotība" ģenerālsekretāra Arta Kampara 2014. gadā, iespējams, saņēma mudinājumu par 12. Saeimas vēlēšanu rezultātu ietekmēšanu.
Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu; aicina pārbaudīt vakcinācijas statusu
Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu; aicina pārbaudīt vakcinācijas statusu
Kopš pērnā gada decembra Latvijā reģistrēts pacientu ar garo klepu skaita pieaugums. Arī citas Eiropas valstis ir ziņojušas par gadījumu skaita pieaugumu, informēja Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC). Tāpēc epidemiologi atgādina vecākiem aktīvi sekot līdzi vakcinācijas datiem un noteiktajos laikos pieteikties pašam vai pieteikt bērnu vakcinācijai.
Eiropas Parlamentā karstas debates par iesaldēto Krievijas aktīvu nākotni
Eiropas Parlamentā karstas debates par iesaldēto Krievijas aktīvu nākotni
Daudzi Eiropas Parlamenta (EP) deputāti uzskata, ka Eiropas Savienībai (ES) vajadzētu aktīvāk rīkoties, lai izmantotu Krievijas iesaldētos aktīvus Ukrainas vajadzībām. Debates par to šonedēļ notika plenārsēdē Strasbūrā. Kā zināms, šobrīd Eiropas Savienība (ES) vēlas novirzīt Ukrainai tikai peļņu, kas gūta no iesaldētajiem Krievijas Centrālās bankas līdzekļiem, kas glabājas Beļģijā. Bet pašu aktīvu nodošana tiek uzskatīta par pārāk riskantu.
Žurnālistu pētījums: Lietuvas prezidenta kandidāta Vēgēles ģimenei piederošs uzņēmums varētu būt pār...
Žurnālistu pētījums: Lietuvas prezidenta kandidāta Vēgēles ģimenei piederošs uzņēmums varētu būt pārkāpis ES sankcijas
Apkures iekārtu piegādātājs "Vilpra", kas pieder Lietuvas prezidenta amata kandidāta Igna Vēgēles ģimenei, varētu būt caur Kirgizstānu piegādājis preces Krievijai, tādējādi apejot Eiropas Savienības (ES) sankcijas Krievijai un Baltkrievijai, liecina pētnieciskās žurnālistikas centra "Siena", televīzijas kanāla "Laisves TV" un partneru Baltkrievijā veikts pētījums.
«Jaunā Vienotība» lūdz pārbaudīt «SOAAR» apgalvojumu par Kampara mudinājumu viltot Saeimas vēlēšanu...
«Jaunā Vienotība» lūdz pārbaudīt «SOAAR» apgalvojumu par Kampara mudinājumu viltot Saeimas vēlēšanu rezultātus (papildināts)
Premjerministre un "Jaunās Vienotības" politiķe Evika Siliņa pieprasīs valsts drošības iestādes pārbaudīt publiski izskanējušos informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma "SOAAR" vadītāja Renāra Kadžuļa apgalvojumus, ka 2014. gada Saeimas vēlēšanu laikā toreizējais "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars aicinājis viltot vēlēšanu rezultātus. Ar līdzīgu lūgumu pie vēlēšanu uzraugošajām iestādēm vērsusies arī partiju apvienība "Jaunā Vienotība". 
Pārtikas precēm veikalos no septembra būs jānorāda ražošanas valsts
Pārtikas precēm veikalos no septembra būs jānorāda ražošanas valsts
Pārtikas tirdzniecības vietās cenu zīmēs vai pie tām no 1. septembra būs jānorāda valsts, kurā prece ir ražota. Valsti varēs norādīt ar karodziņu vai rakstveidā, bet, ja prece ražota agresorvalstī Krievijā vai Baltkrievijā, tas būs jānorāda tikai rakstiski, paredz Saeimā ceturtdien, 25. aprīlī, trešajā galīgajā lasījumā atbalstītās likuma izmaiņas.
Saeima skatīs Varakļānu un Madonas novadu apvienošanu; noraida AS rosinātās izmaiņas pašvaldību refo...
Saeima skatīs Varakļānu un Madonas novadu apvienošanu; noraida AS rosinātās izmaiņas pašvaldību reformā
Saeima ceturtdien, 25. aprīlī, nodeva izskatīšanai komisijās valdības apstiprinātos un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) virzītos grozījumus Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumā, kas paredz Varakļānu novadu apvienot ar Madonas novadu. Savukārt opozīcijā esošās partijas "Apvienotais saraksts" piedāvātās vērienīgās izmaiņas administratīvi teritoriālajā reformā (ATR) parlamenta vairākums atteicās skatīt tālāk.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd