Jaunumi
«Kas notiek Latvijā?» aptauja: Par piemērotākajiem premjera amatam atzīst Lembergu, Kariņu un Pabrik...
«Kas notiek Latvijā?» aptauja: Par piemērotākajiem premjera amatam atzīst Lembergu, Kariņu un Pabriku
No divpadsmit populārāko politisko spēku pieteiktajiem kandidātiem  uz Ministru prezidenta amatu iedzīvotāji par piemērotākajiem valdības vadītāja amatam uzskata Zaļo un Zemnieku savienības virzīto Ventspils domes deputātu Aivaru Lembergu, līdzšinējo premjeru Krišjāni Kariņu ("Jaunā Vienotība") un līdzšinējo aizsardzības ministru Arti Pabriku, kura pārstāvētā "Attīstībai/Par!" 14. Saeimas vēlēšanās nespēja pārvarēt 5% barjeru. To liecina aptauja, kuru pēc raidījuma "Kas notiek Latvijā?" pasūtījuma veica tirgus un sabiedriskās domas pētījumu firma SKDS.
Eksperti: Jaunās valdības svarīgākais darbs – enerģētikas joma
Eksperti: Jaunās valdības svarīgākais darbs – enerģētikas joma
Pēc iespējas ātrāk jāizveido valdība un jātur roka uz pulsa, kā attīstās situācija enerģētikas jomā. Šie ir pirmie, svarīgākie un arī "karstākie" darbi, kas jāpaveic jaunajai Saeimai un valdībai, ir pārliecināti Latvijas Radio aptaujātie eksperti.
Prezidents: Kariņam ir labas izredzes būt nākamās valdības premjeram
Prezidents: Kariņam ir labas izredzes būt nākamās valdības premjeram
Krišjānim Kariņam kā Saeimas vēlēšanās uzvarējušā politiskā spēka "Jaunā Vienotība" līderim ir labas izredzes kļūt par nākamās valdības premjeru. Tā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidents Egils Levits.