Sports / Skeletons
Skeletonists Tomass Dukurs ceturtais Sanktmoricā, Martins pakāpjas uz 8.vietu
(papildināts)
Skeletonists Tomass Dukurs ceturtais Sanktmoricā, Martins pakāpjas uz 8.vietu (papildināts)
Tomass Dukurs piektdien Sanktmoricas trasē Šveicē ieguva 4.vietu Pasaules kausa posmā skeletonā, kas neveiksmīgi sākās viņa jaunākajam brālim Martinam Dukuram. Pēc dārgi maksājušas kļūdas pirmā brauciena starta ieskrējienā Martins tikko kvalificējās otrajam braucienam, ko aizvadīja veiksmīgi un summā pakāpās 12 pozīcijas augstāk uz 8.vietu.
VIDEO: Priedulēna atgriežas skeletonā ar 14.vietu Eiropas čempionātā
(papildināts)
VIDEO: Priedulēna atgriežas skeletonā ar 14.vietu Eiropas čempionātā (papildināts)
Pasaules kausa posmā Īglsas trasē Austrijā skeletonisti piektdien cīnās arī par Eiropas čempionāta godalgām, kuras nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ neizdevās sadalīt pirms nedēļas Kēnigszē, Vācijā. Dāmu konkurencē uz starta atgriezās arī Lelde Priedulēna, kura šajā sezonā debitēja 19. vietā Pasaules kausa ieskaitē, bet Eiropas čempionātā - 14. pozīcijā.
Sniegputeņa dēļ atceļ piektdien plānoto Pasaules kausa posmu skeletonā
Sniegputeņa dēļ atceļ piektdien plānoto Pasaules kausa posmu skeletonā
Sniegputeņa dēļ nolemts atcelt piektdien Vācijas trasē Kēnigszē plānoto Pasaules kausa ceturto posmu skeletonā, kas vienlaikus bija paredzēts arī kā Eiropas čempionāts, informē Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija (IBSF). Tāpat nolemts, ka Eiropas čempionāts tiks aizvadīts nedēļu vēlāk Austrijā, Īglsas trasē.
VIDEO: Martins Dukurs Siguldā Pasaules kausa posmā vien otrajā vietā
VIDEO: Martins Dukurs Siguldā Pasaules kausa posmā vien otrajā vietā
Siguldas trase kļūdas nepiedod - par to sestdien Pasules kausa posmā skeletonā, kas risinās Siguldā, jau pēc pirmā brauciena pārliecinājās brāļi Dukuri. Savā mājas trasē Martins Dukurs ierindojās otrajā vietā, piekāpjoties krievam Ņikitam Tregubovam. Trešajā vietā olimpiskais čempions Sunbins Juns no Dienvidkorejas.
Martins Dukurs: Latvijas skeletonā tagad esam divas atsevišķas nometnes
Martins Dukurs: Latvijas skeletonā tagad esam divas atsevišķas nometnes
Titulētais skeletonists Martins Dukurs jaunās sezonas gaidās gan uzlabo fizisko formu, gan vairākos virzienos ar zinātnes un moderno tehnoloģiju palīdzību meklē jaunus risinājumus tehnikai. Izmaiņas jaunajā sezonā izpaudīsies arī Latvijas izlases darbībā - Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" Martins pastāstīja, ka būs divas atšķirīgas nometnes, kas gan viena otru atbalstīs.
Martins Dukurs: Pa trasi braucu es, nevis naudas maiss
Martins Dukurs: Pa trasi braucu es, nevis naudas maiss
Latvijas labākais skeletonists Martins Dukurs pagaidām nav pārliecināts, vai turpinās savu sportista karjeru arī nākamajā sezonā, LTV7 raidījumā "Жизнь сегодня" atzina sportists. “Vēl paskatīsimies,” Dukurs komentēja iespēju nākamsezon būt skeletonā un pilnvērtīgi uzsākt treniņus.
Jaunākie
Interesanti