VIDEO: Aprites ekonomikas seminārs – atbildīga ražošana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Piektdien, 26. novembrī, plkst. 10.45 notiek pēdējais Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) rīkotais seminārs no cikla par aprites ekonomikas principu ieviešanu gan uzņēmējdarbībā, gan ikviena iedzīvotāja ikdienā. Semināra tēma ir atbildīga ražošana, informēja VARAM.

Sākot no 2022. gada, Eiropas Savienības (ES) investīciju plānošanas perioda ietvaros aprites ekonomikas principu ieviešanai uzņēmējdarbībā būs pieejams finansiālais atbalsts. Dalība seminārā ir iespēja pašiem uzņēmumiem ietekmēt ES atbalstāmo darbību veidus savas nozares attīstībai.

Semināra dalībnieki iegūs inovatīvas idejas un praktiskus apliecinājumus, kā aprites ekonomikas principu ieviešana uzņēmējdarbībā palīdz attīstīties un kļūt konkurētspējīgākiem.

Seminārā tiks stāstīts par atbildīgu ražošanu un atkritumu samazināšanu. Vairāki uzņēmumi dalīsies ar savu pieredzi un ieguvumiem, ieviešot aprites ekonomikas principus.

Dalībnieki varēs uzdot jautājumus gan aprites ekonomikas ekspertiem, gan Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvjiem. Par atbildīgas ražošanas principiem, paplašināto atbildību un otrreizējo izejvielu izmantošanu pastāstīs aprites ekonomikas eksperti, Ilgtspējas un efektivitātes laboratorijas pētniece Inga Uvarova un ilgtspējīgas attīstības modeļu pētnieks Jānis Butkevičs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti