Rīta Panorāma

Arvien vairāk novērtē legālās programmatūras priekšrocības

Rīta Panorāma

Intervija ar Ivaru Zariņu

Intervija ar Aigaru Rostovski

Uzņēmēji: Premjeram pašlaik ir milzīgs uzticības mandāts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Premjera Māra Kučinska (Zaļo un Zemnieku savienība) valdība joprojām strādā pie sava rīcības plāna un to varētu pabeigt nākamnedēļ, bet uzņēmēju organizācijas  pagaidām sadarbību ar valdību vērtē kā ļoti konstruktīvu un norāda, ka premjeram ir milzīgs uzticības mandāts, intervija LTV “Rīta panorāmai” sacīja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis. 

Rostovskis norādīja, ka pašlaik uzņēmēji valdības rīcības virzības plānu vērtē pozitīvi, atbalstot cīņu ar ēnu ekonomiku un vēlmi attīstīt tautsaimniecību. 

Šobrīd sadarbība ar premjeru laba, bet, ja “pusgada laikā būs muļļāšanās, mēs būsim pirmie, kas par to runās”, un prasīsim rezultātu, uzsvēra Rostovskis.  

“Dabā arī - ja iestāda burkānu, nākamajā dienā neraus ārā,” viņš piebilda, aicinot pagaidīt reālus valdības darba rezultātus.

Viņš piekrita, ka vairāki ministri šajā valdība strādājuši arī iepriekšējā Ministru kabinetā, bet skaidroja, ka tagad uzņēmēji noskaņoti pozitīvi, jo liela loma ir tieši premjeram. “Milzīgā loma vēsturē ir personālijām, no uzņēmējiem premjeram milzīgs mandāts,” sacīja Rostovskis.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti