Sākas uzņēmēju dienas Latgalē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Divas dienas – piektdien, 25. septembrī, un sestdien, 26. septembrī, – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un Latgales plānošanas reģionu organizē ikgadējo iespēju festivālu "Uzņēmēju dienas Latgalē 2020", kas šogad notiks jaunuzceltajā olimpiskajā centrā "Rēzekne" un norisināsies kombinētā klātienes–virtuālā formātā.

LTRK prezidents Aigars Rostovskis
00:00 / 00:00
Lejuplādēt
LTRK prezidents Aigars Rostovskis atklāja, ka šogad izstādē kā dalībniekus vienkopus plānots pulcēt uzņēmējus un izglītības iestādes no Latgales un visas Latvijas, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām.

 

"Dalībnieku skaits ir nedaudz mazāks kā citus gadus. Šobrīd ir pieteikušies ap 140 dalībnieku.

Būs gan iespēja klātienē piedalīties šajā pasākumā, gan arī skatīties un piedalīties attālinātā režīmā. Uzņēmējiem tā ir iespēja izstādīties un parādīt, ko viņi ir saražojuši un ko piedāvā, būs diskusijas ar akcentiem uz darbaspēku, darba attiecībām un informācijas tehnoloģijām. Atraktīvajā daļā būs arī Latgales kulinārijas meistarklase," pavēstīja Rostovskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti