«Rietumu banka» plāno likvidēt bankomātu tīklu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

No piektdienas, 1. aprīļa „Rietumu bankas” klientiem jārēķinās ar to, ka par darījumiem „SEB bankas” bankomātu tīklā būs jāmaksā komisijas maksa.

„Rietumu bankas” sabiedrisko attiecību un reklāmas nodaļas vadītājs Sergejs Gorodņikovs rakstiskā atbildē Latvijas Radio skaidro, ka „Rietumu banka” nolēmusi mainīt bankomātu tīkla izmantošanas noteikumus.

No šā gada 1. maija „Rietumu bankas” klienti pirmos piecus skaidras naudas izņemšanas darījumus ik mēnesi varēs veikt jebkuras bankas bankomātā, par to maksājot komisijas maksu 1% apmērā no darījuma summas, bet ne mazāk kā divi eiro.

Tāpat bankas pārstāvis apliecina, ka nākotnē „Rietumu banka” plāno pilnībā atteikties no sev piederošā bankomātu tīkla. Nesen „Rietumu banka”, kas specializējas nerezidentu apkalpošanā, izstājusies arī no Latvijas Komercbanku asociācijas.

Saskaņā ar Latvijas Komercbanku asociācijas datiem, aizvadītā gada nogalē „Rietumu bankai” bija nepilni 29 000 klientu. Banka klientiem izsniegusi vairāk nekā 21 000 maksājumu karšu. Pašai „Rietumu bankai” ir 12 bankomāti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti