Daudzas mājsaimnieces vasarā vairs nestāv pie plīts un nevāra našķus ziemas krājumiem, bet paļaujas uz to, ka veikalā noteikti būs vietējo ražotāju ievārījumi. Ogu Latvijā šogad nav bijis pietiekami, lai, piemēram, uzņēmumam "Pūre Food" nodrošinātu visu nepieciešamo izejvielu daudzumu. Bet ievārījumi tomēr tiek gatavoti - ar aprēķinu, ka pietiks gan pašiem, gan eksportam. Par pārstrādi, cenām un produkciju Pūrē interesējās Maija Migla.
Pūrē ievārījumiem Latvijas ogu nepietiek
Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.
23. septembris, 2010, 22:37
Kļūda rakstā?
Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!
Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!