Piektdien iespējami īslaicīgi traucējumi «Swedbank» darbībā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pēc ceturtdien piedzīvotajām tehniskajām problēmām “Swedbank” turpina pilnveidot IT sistēmas, un piektdien, 8.martā, iespējami  īslaicīgi traucējumi bankas pakalpojumu darbībā, liecina bankas informācija.

Banka strādā, lai pilnībā novērstu ceturtdienas tehniskā incidenta sekas un atvainojas par sagādātajām neērtībām.

"Vakardien bija diezgan ievērojams kaitējums tādā ziņā, ka nedarbojās maksājumu kartes, bankomāti, klientu centrs bija uz laiku nesazvanāms un, protams, tas radīja pārāk lielu spriedzi, bet bankas tehniskais personāls atrisināja šo jautājumu stundas laikā, bet lai novērstu tās sekas, kas bija drošības sistēmā,

šodien turpinās darbi pie nelieliem IT sistēmas darbības uzlabojumiem, lai pilnībā novērstu vakardienas tehnisko traucējumu sekas,

tāpēc arī šīsdienas laikā ir iespējami īslaicīgi traucējumi bankas pakalpojumu darbībā, bet rīt visam būtu jādarbojas perfekti," skaidroja bankas pārstāvis Jānis Krops.

KONTEKSTS:

7. martā, "Swedbank" piedzīvoja plašas tehniskās problēmas - Latvijas teritorijā ap pulksten 16.00 nebija iespējams izņemt naudu no „Swedbank” bankomātiem, nedarbojās internetbanka un nebija iespējams maksāt ar bankas kartēm. Līdz pulksten 18.00 banka problēmas atrisināja un atjaunoja darbību.

Problēmas bankas sistēmās nebija saistītas ar klientu līdzekļu drošību un to cēlonis nebija ārējs uzbrukums.    

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti