«NP Foods» valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis atstāj amatu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Rolands Gulbis, SIA “NP Foods” līdzšinējais valdes priekšsēdētājs, ir nolēmis atstāt savu amatu. SIA “NP Foods” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus turpmāk pildīs Eriks Smits–Hansens, informēja uzņēmums.

Eriks Smits-Hansens līdz šim ieņēma Pārdošanas direktora amatu “Orkla Confectionery & Snacks Norway”, kā arī pildīja dažādus citus augstākā līmeņa vadības amatus “Orkla”, kopš viņš pievienojās grupai 1998.gadā.

Smits-Hansens ieņems savu amatu no pirmdienas, pārņemot to no Rolanda Gulbja, kurš bija “NP Foods” valdes priekšsēdētājs kopš 2012.gada janvāra.

 “Es ar lielu nepacietību gaidu iespēju vadīt “NP Foods” tā turpmākajā svarīgajā fāzē. Uzņēmuma spēcīgajiem zīmoliem ir neticami spoža vēsture un ļoti stipras tirgus pozīcijas. Kopā ar lielisko “NP Foods” komandu mēs darīsim visu, lai iemantotu mūsu patērētāju uzticību un radītu peļņu nesošu izaugsmi tuvākajos gados,” saka Eriks Smits-Hansens.

Darījums, ar kuru “Orkla” iegādājās “ NP Foods” grupu , kas sevī ietver uzņēmumus un zīmolus “ Laima”, “Staburadze,” “Staburadzes Konditoreja”, “Gutta”, “Saldumu tirdzniecība”, “NP Logistics ” un “ Margiris” , noslēdzās 2015.gada 11.martā . Ar šo iegādi “Orkla” ir divkāršojusi biznesa apjomu Baltijas reģionā, kļūstot par vienu no lielākajiem patēriņa preču piegādātājiem Baltijas reģiona pārtikas sektoram.

“Orkla ASA” ir Oslo Fondu biržā (Oslo Stock Exchange) kotēta kompānija; tā bāzēta Oslo, Norvēģijā. Grupas apgrozījums 2014.gada 31.decembrī veidoja 30 miljardi NOK, grupā strādā 13 000 darbinieku. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti