Latvijas Pasts šogad plāno izvietot aptuveni 500 viedo pastkastīšu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Ņemot vērā konkurences saasināšanos pasta pakalpojumu jomā un to, ka palielinās pasta sūtījumu skaits, Latvijas Pasts Pierīgā šogad plāno izvietot aptuveni 500 viedo pastkastīšu jeb mājas pakomātu.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns
00:00 / 00:32
Lejuplādēt

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns pastāstīja, ka Latvijā ir pārstāvēti visi lielākie un mazākie spēlētāji, privātie, starptautiskie uzņēmumi, kas sniedz pasta sūtījumu pakalpojumus. Latvija un pārējās Baltijas valstis esot pirmajā vietā pēc pakomātu daudzuma uz vienu iedzīvotāju.

Vilcāns piebilda, ka privātie piemājas pakomāti dotu iespēju mājās saņemt un nosūtīt visa veida sūtījumus bez kontakta ar kurjeru, kā arī nedodoties ne uz pasta nodaļu, ne pakomātu.

„Tirgus, bizness, kas ir saistīts ar sūtījumu saņemšanu, ir būtiski transformējies pēdējo desmit un padsmit gadu laikā. Pirmkārt, parādās jaunas sūtījumu plūsmas, citi risinājumi, kā šos sūtījumus izsniedz, salīdzinot ar tiem, kā tas bija vēsturiski un tādi klasiski iepriekš ierastie. Un, protams, ka mēs esam vienkārši spiesti, un tirgus to arī diktē, iet laikam līdzi un meklēt jaunas iespējas,” stāstīja Vilcāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti