DB: Uzņēmumu reputācijas virsotnē LMT, «Swedbank», «Laima»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Laikraksta "Dienas Bizness", aģentūras "Nords Porter Novelli" un pētījumu centra SKDS reputācijas topa virsotnē šogad ir telekomunikāciju operators SIA "Latvijas Mobilais telefons" (LMT), AS "Swedbank" un saldumu ražotājs AS "Laima", vēsta portāls "db.lv".

LMT saņēma balvu kā uzņēmums ar labāko reputāciju gan starp savas nozares uzņēmumiem, gan starp visiem Latvijas uzņēmumiem kopumā.

Reputācijas topa pirmajā desmitniekā iekļuvusi arī AS "SEB banka", telekomunikāciju operators SIA "Lattelecom", energouzņēmums AS "Latvenergo", dzērienu ražotājs AS "Aldaris", medikamentu ražotājs AS "Grindeks", mazumtirgotājs SIA "Rimi" un degvielas tirgotājs SIA "Statoil Fuel&Retail Latvija".

"Šā gada Uzņēmumu reputācijas topa rezultāti liecina par to, ka iedzīvotāji un uzņēmēji augstu novērtē gan lielus un stabilus uzņēmumus, gan mazākas kompānijas. Nevar nepamanīt arī to, ka "uzrāvumu" piedzīvojuši tie uzņēmumi, kas pērn mainījuši vai atsvaidzinājuši savu zīmolu un spējuši to darīt patiesi meistarīgi," atzīst reputācijas topa izdevuma redaktore Guna Gleizde.

Ar reputācijas topa rezultātiem detalizēti būs iespējams iepazīties 20. jūnijā "Dienas Biznesa" speciālizlaidumā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti