Rīta Panorāma

Intervija ar Ojāru Ēriku Kalniņu - Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju (Vienotība)

Rīta Panorāma

Māras Zālītes jaunākā romāna "Paradīzes putni" atvēršanas svētki

Intervija ar Arvilu Ašeradenu - ekonomikas ministru (Vienotība)

Ašeradens: Ir interese par «Liepājas metalurga» velmētavas īri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Atsevišķi uzņēmumi vai potenciālie investori patlaban izrāda interesi par “KVV Liepājas metalurga” velmētavas īri, intervijā LTV raidījumam “Rīta Panorāma” otrdien, 23. janvārī, sacīja ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (“Vienotība”).

Viņš skaidroja, ka ir uzņēmumi, kam ir interese par metālprodukcijas pārstrādi Eiropas Savienības teritorijā. To šie uzņēmumi apsver darīt “Liepājas metalurga” velmētavā, ko valsts varētu izīrēt.

Tomēr Ašeradens atturējās izteikt prognozes, cik ticama ir šāda varbūtība. “Šis ir bizness, kurā ir jābūt ļoti piesardzīgam. Iespēja joprojām ir,” norādīja ministrs.

Vaicāts, cik vispār ir iespējams atjaunot “Liepājas metalurga” darbību, viņš atteica, ka viss ir atkarīgs no starptautiskās konjunktūras. Ja būs iespējams, viņa vārdiem - “noregulēt” Ķīnas dempingu, tad varbūt arī Eiropas metalurģijas uzņēmumi varēs atgūties.

Jau ziņots, ka maksātnespējīgā un pēdējos gadus dīkā stāvošā uzņēmuma “KVV Liepājas metalurgs” ražotne vairs netiks tirgota kā vienots veselums, bet gan sadalīta vairākos īpašumos un pārdota izsolēs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti