«airBaltic» nākamnedēļ atsāks lidojumus no Rīgas uz Parīzi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas aviokompānija "airBaltic" plāno 9.jūnijā atsākt tiešos lidojumus no Rīgas uz Parīzi, informēja kompānijā. Lidojumus uz Parīzi paredzēts atsākt divas dienas agrāk, nekā sākotnēji bija plānots.

Kompānijas izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka "airBaltic" turpina pakāpeniski pievienot maršruta kartei jaunus galamērķus, kā arī domā par drošu un ērtu ceļošanu.

Pēc viņa teiktā, ieviesti stingri drošības pasākumi, kā arī uzņēmums seko atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Gauss atgādināja, ka visiem pasažieriem tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Vēl arī kompānijā norādīja, ka "airBaltic" sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc aicina vienmēr pārliecināties par jaunāko informāciju.

Pašlaik "airBaltic" veic tiešos lidojumus Rīgas uz Tallinu, Viļņu, Oslo, Frankfurti, Amsterdamu, Helsinkiem, Minheni, Berlīni un Hamburgu. Lidsabiedrība drīzumā atsāks lidojumus arī uz Vīni un Diseldorfu. Turklāt "airBaltic" piedāvā vairākus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes ir pieejamas "airBaltic" mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 30. jūnijam, mainīt lidojuma datumu bez papildu maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta. 

KONTEKSTS:

Covid-19 slimības ierobežošanai Latvija šā gada marta sākumā nolēma apturēt starptautiskos pasažieru pārvadājumus. Latvijā ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam.

Pēc Latvijas valdības lēmuma no 15. maija atļaut starptautiskos pasažieru aviopārvadājumus uz Baltijas valstīm, kā arī vēlāk - uz citām valstīm.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti
Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti