Lietotnē «X» turpmāk būs pieejamas balss un video zvanu iespējas

Lietotnē "X" jau drīzumā būs pieejamas balss un video zvanu iespējas, ceturtdien pavēstīja "X" īpašnieks Īlons Masks. Pagaidām gan nav zināms, vai šī iespēja būs pieejama visiem vai tikai lietotnes maksas abonentiem. 

Balss un video zvanu iespējas par "X" pārdēvētajā "Twitter" Masks izziņoja jau gada sākumā, taču ceturtdien uzņēmējs par to pavēstīja vēlreiz, piebilstot, ka "X" kļūs arī par "globālu kontaktu grāmatiņu".

Balss un video zvanu iespēja ir daļa no Maska plāna sociālo tīklu pārvērst par jaunu "superlietotni", kas līdzīga Ķīnas saziņas vietnei "WeChat". Spriežot pēc uzņēmēja publicētās informācijas, var noprast, ja jaunās funkcijas "X" lietotāji varēs izmantot arī bez konkrēta tālruņa numura. Video un balss zvana saziņa būs iespējama gan "Apple IOS" un "Google Android" ierīcēs, gan arī personālajos datoros.

Vēl gan nav zināms, vai šī iespēja būs pieejama visiem vai tikai sociālā tīkla maksas pakalpojuma jeb "X Blue" lietotājiem.

Tā Masks ir rīkojies ar citām "X" jaunieviestajām funkcijām, piemēram, šifrētu ziņapmaiņu, vērtēja izdevums "Forbes". Nav arī skaidrs, kam un kā bez piesaistīta tālruņa numura "X" lietotāji varēs piezvanīt.

Pievienojot balss un video zvanus, "X" piesaka konkurenci jau labi zināmiem līdzīgiem pakalpojumiem, piemēram, "Meta WhatsApp", "Apple Facetime" un citiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti