Amatu atstās «Augstspriegumu tīkla» valdes priekšsēdētāja Gunta Jēkabsone

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

No šī gada 1. augusta AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) valdes priekšsēdētājas amatu atstās Gunta Jēkabsone, un jau tuvākajā laikā AST padome plāno izsludināt atklātu konkursu uz valdes priekšsēdētāja amatu, paziņojumā medijiem informēja uzņēmums.

AST paziņojumā nemin amata atstāšanas iemeslus.

AST padomes priekšsēdētājs Kaspars Āboliņš paziņojumā medijiem norādīja, ka Jēkabsones vadīšanas laikā sasniegtie AST rezultāti ir augsti vērtējami, "ir nodrošināta Latvijas elektroapgādes sistēmas droša un stabila darbība, pilnībā pārtraukts elektroenerģijas komerciālais imports no Krievijas un ir veiktas visas nepieciešamās darbības, lai nepieciešamības gadījumā tiktu realizēta ārkārtas sinhronizācijas procedūra ar Eiropas elektrotīkliem".

Savukārt Jēkabsone paziņojumā medijiem pauda, ka tieši "pirmie divi gadi uzņēmuma vadītājam ir rezultatīvākie pārmaiņu ieviešanai uzņēmumā".

Viņa pauda gandarījumu, ka ir "izdevies iekustināt AST pārmaiņu procesu atbilstoši labas pārvaldības principiem".

Jēkabsone par AST valdes priekšsēdētāju iecelta 2021. gada 15. jūlijā, iepriekš sešus gadus vadījusi Latvijas lielāko degvielas mazumtirdzniecības uzņēmumu "Circle K Latvia".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti