Sumina «Spēlmaņu nakts» Mūža balvas ieguvēju Večellu Varslavāni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Teātra balvas "Spēlmaņu nakts 2014" pasniegšanas ceremonijā tika sumināta Mūža balvas ieguvēja kostīmu māksliniece Večella Varslavāne.

"Mūžs ir nodzīvots strādājot. Strādājot ar ļoti patīkamiem cilvēkiem. Es nezinu, vai tas tā ir gadījies, laikam gadījies tāds liktenis. Es esmu strādājusi ar ļoti jaukiem režisoriem Nacionālajā teātrī, Dailes teātrī, operā, galvenais – Jaunajā [Rīgas] teātrī. Man ar viņiem bija labi un mierīgi. Pat tad, kad mēs sabļāvāmies, tas bija tā - it kā pa jokam," saņemot balvu, teica Večella Varslavāne.

"Es gribu pateikties visiem režisoriem, ar kuriem es esmu strādājusi, es gribu pateikties visiem māksliniekiem, ar kuriem es esmu strādājusi, es gribu pateikties kino māksliniekiem, kino režisoriem, operatoriem, kuru diemžēl gandrīz vairs nav. Es pateicos visiem aktieriem, bez kuriem mans darbs nebūtu darbs, bet, es nezinu, kas - ākstīšanās. Es pateicos manām palīdzēm, kuras es ļoti augstu cienu. Es pateicos skatītājiem. Visādā ziņā es esmu aizkustināta un knapi valdos, lai nesāktu kaukt. Paldies!" tā Večella Varslavāne.

Kā vēstīts, 23.novembrī Dailes teātrī tika pasniegtas "Spēlmaņu nakts 2014" balvas 17 nominācijās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti