Liepājas teātra Atvērtajā dienā notiks orientēšanās sacīkstes teātra aizkulisēs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Liepājas teātris sestdien, 25.augustā, jaunās sezonas ieskaņā tradicionāli atvērs durvis skatītājiem, ļaujot ielūkoties ne vien zālē, bet arī teātra aizkulisēs.

Teātra Atvērtajā dienā no pulksten 11 līdz 18 teātrī notiks orientēšanās sacensības, dažādas aktivitātes bērniem un arī diskusija par tēmu, kā top izrāde.

Liepājas teātra mārketinga direktore Jevgenija Skoraja
00:00 / 00:52
Lejuplādēt

„Skatītāji varēs ielūkoties šuvēju darbnīcās, piedalīties teātra viktorīnās, apmeklēt rekvizītu un afišu izstādi. Tajā būs redzama, piemēram, izrādes „Sniegbaltītes skola” afiša. Pati izrāde mums repertuārā ir jau 11 gadus, un skatītāji varbūt pat vairs neatceras, kā šī afiša izskatījās. Varēs arī balsot par labāko afišu,” stāsta Liepājas teātra mārketinga direktore Jevgenija Skoraja.

Atvērto teātra dienu noslēgs ar diskusiju, kurā piedalīsies jauniestudējuma „Liepāja – Latvijas galvaspilsēta” radošā komanda. Diskusijā plānots runāt par izrādes tapšanas procesu.

“Bet labvēlīgos laikapstākļos mums ir paredzēts kāds pārsteigums. Mūsu repertuārā ir tāda izrāde „Biļete uz Tranaju”, un mēs plānojam kādu no aktieriem palaist kosmosā. Tā kā, es domāju – intriga ir!” piebilst Skoraja.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti