Rīta Panorāma

Intervija ar muzikālo apvienību Promenāde

Rīta Panorāma

intervija ar Jirki Katainenu

Intervija ar Jāni Skuteli un Kasparu Breidaku

Improvizācijas teātri otro reizi «Beidz kopā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Jau otro gadu improvizācijas teātra sezona Latvijā tiks noslēgta ar vienu lielu izrādi, kurā kopā uzstājas vairāki improvizācijas teātri, kas ikdienā darbojas neatkarīgi.

Improvizācijas teātru konkurences cirvis ar katru gadu tiek ierakts aizvien dziļāk, Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" apgalvo improvizatori - Jānis Skutelis un Kaspars Breidaks.

"Pagājušogad mēs to [cirvi] ierakām simboliski. Apbērām ar smiltiņām. Šogad mēs to rokam aizvien dziļāk," saka Breidaks.

Teātra sezona improvizācijas teātriem bijusi lieliska.

"Mums bija ļoti aktīva sezona. Mēs spēlējām katru nedēļu. Bija vairāki cilvēki, kas nāca skatīties, un mēs bijām riktīgi priecīgi," norāda Skutelis. "Tagad sezona ir cauri, un par to es vēl priecīgāks, jo riktīgi piegriezās vienā brīdī."

Breidaks stāsta, ka teātri šajā sezonā viesojušies festivālos Vācijā, Dānijā un Francijā. Improvizators pasniedzis pat meistarklasi Strasbūrā "Less words more sence" un novembrī brauks uz Barselonu un Minheni.

"Tas nozīmē, ka Eiropas durvis mums ir vaļā," uzsver Breidaks. "Pasaule beidzot redz, ka mums ir humors un ļoti labs humors."

Kopizrāde "Beidzam kopā” notiks 2. un 3.jūnijā plkst.19 „Splendid Palace” lielajā zālē. Izrādē piedalās "Karaliskais Improvizācijas Teātris", radošā apvienība "Spiediens", "Rīgas Improvizācijas Teātris", un “ImproVīns”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti