Februāris Daugavpils teātrī kļuvis par ģimenes mēnesi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem un 3 mēnešiem.

 „Mūsdienu steidzīgajā laikā, svarīgi ir neaizmirst par ģimenes vērtībām, par prieku, ko rada kopā pavadītais laiks, un kāpēc gan  lai tas nebūtu kopīgs teātra izrādes noskatīšanās pasākums brīvdienās”, saka Daugavpils teātra radošais kolektīvs, kurš ģimenēm piedāvā īpašas atlaides.

Jau svētdien teātris aicina uz pirmo šādu ģimenes izrādi brīvdienās.  Tā ir visiem labi zināmā pasaka par trim sivēntiņiem, kas Daugavpils teātra iestudējumā saucas „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs”. Izrādes galvenā devīze  - ir labi būt kopā, ir labi būt mājās.

Tradicionāli Daugavpils teātra bērnu izrādes notiek darbdienās,  turklāt tās kuplā skaitā apmeklē bērnudārzu bērni un jaunāko klašu skolēni. Taču ne katrai ģimenei  kopā šajā laikā ir iespēja izmantot šo izdevību un apmeklēt izrādes, tieši tāpēc teātrim arī radusies doma par ģimeņu dienu rīkošanu brīvdienās, norāda teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Pavlovska.

Interese par ģimenes dienas piedāvājumu ir  jūtama, par to vistiešāk var pārliecināties pašā teātra kasē.

Patiesībā  izrāde par sivēntiņiem ļoti atbilst ģimenes dienas idejai, jo tā ir izrāde par ģimeni un mājām, ko tik veiksmīgi izspēlē trīs ņiprie sivēntiņi, pārliecināti ir izrādes  režisors, aktieri Māris Korsiets,  Inese Ivulāne – Mežale un Ritvars Gailums

Daugavpils teātra  radošā komanda cer, ka ģimenes dienas gūs atsaucību un radīs turpinājumu un kļūs par labu tradīciju.

 


vv

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti