Zāļu tirgus šogad notiks gan Doma laukumā, gan Daugavmalā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Vecrīgā ceturtdien, 21.jūnijā, sāksies tradicionālais Zāļu tirgus. Šogad tas pirmo reizi notiks divas dienas un atradīsies gan Doma laukumā, gan Daugavmalā.

Doma laukumā varēs iegādāties jāņuzāles, vainagus un dažādus lauksaimniecības produktus, bet Daugavmalā savus darinājumus tirgos Latvijas amatnieki.

Tirgošanos papildinās arī koncertprogramma, kurā uz divām skatuvēm uzstāsies kori, deju kolektīvi un folkloras kopas, savukārt vakarā uz skatuves kāps Latvijas teātru dziedošie aktieri. Vairāk par Zāļu tirgu stāsta Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Ilze Ozola: “Jauninājums ir tāds, ka Zāļu tirgus šogad notiek projekta “Līgo Rīga, Līgo Latvija” ietvaros un norisināsies divas dienas. 21.jūnijā plkst.12 tas sāksies Doma laukumā, kur izvietosies pārtikas produktu un lauksaimniecības lietu tirgotāji.

Tradicionālais Zāļu tirgus Rīgā
00:00 / 00:51
Lejuplādēt

Savukārt četros pēcpusdienā darbu krastmalā sāks arī lietišķās mākslas amatnieki. Viss tirgus 21.jūnijā notiks līdz plkst.23, bet krastmalā turpināsies līdz četriem no rīta, kad beigsies arī skatuves programma. Savukārt 22.jūnijā Doma laukumā tirgus atsāksies plkst.10 un krastmalā – divpadsmitos dienā. Viss pasākums noslēgsies 22.jūnijā plkst. 23, kad darbu beidz gan Doma laukuma tirgotāji, gan krastmalas amatnieki.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti