VIDEO: Klajā nācis jauns mūzikas projekta «Waterflower» videoklips «Gashes»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Izdots jauns "Waterflower" videoklips dziesmai "Gashes". Tā ir trešā kompozīcija no projekta “Waterflower” jaunākā minialbuma (EP), kuru 2019. gada decembrī izdeva neatkarīgā Lielbritānijas ierakstu kompānija “Liminal Noise", medijus informē "Waterflower" pārstāvji.

Jaunais mūzikas video tika prezentēts 28. februārī “The Mill” telpās Rīgā. Pasākumā piedalījās ne tikai dejotāji, kas tēloja dzīvās skulptūras pašā mūzikas video, bet bija klātesoša arī visa mūzikas video komanda, un pirmo reizi tika prezentēts pats mūzikas video, kas tiešsaistē ir pieejams no 2. marta.

"Gashes" kompozīcijas un vārdu autore ir Sabīne Moore, mūziku ierakstīja, miksēja un kopproducēja Rinalds Zelmenis.

Par “Waterflower”

"Avant-Pop" / "Audio-Visual" / "Avant-Garde Electronica" mūzikas projektu ''Waterflower'' 2006. gadā izveidoja Sabīne Moore ar pseidonīmu "Kroffork".  “Waterflower” ir "Kroffork" turpinājums. Projekts publicējis astoņus digitālus albumus (pirmie četri no tiem – “Kroffork”), pēdējie četri ir izdoti arī audiokasetēs. Nereti dziesmās tiek iekļauti dabas trokšņi, sadzīves priekšmetu, elektronisko instrumentu, vijoles un klavieres skaņas.

Kopš 2015. gada projektā “Waterflower” pēta dažādas metodes, kā performancēs izmantot dzīvus augus, tos pārvēršot par skārienjūtīgiem sintezatoriem un MIDI kontrolieriem. Koncertus pavada mākslinieces veidotās reāllaika videoanimācijas.

Māksliniece Sabīne Moore darbojas ne tikai projektā “Waterflower” – viņa ir arī illustratore, animatore un multimediju dizainere.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti