VIDEO: Grupa «Audiokvartāls» laiž klajā dziesmas «Neuzgriez muguru» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Grupa “Audiokvartāls” sadarbībā ar producentu Mickeen un dziedātāju Dionu Liepiņu laiž klajā vasaras saulgriežiem atbilstošu videoklipu dziesmai “Neuzgriez muguru”, medijus informē grupas pārstāvji.

Videoklipā grupas puiši veic ceļu no Rīgas uz Rēzekni, pa ceļam vācot pasažierus, kas beigās pārtop par nelielu ballīti gan mašīnā, gan ceļmalā. Mūziķi uzskata, ka klips ļoti atbilst arī šim laikam – vasaras saulgriežiem, jo nereti jaunieši, tieši ar “stopiem” cenšas nokļūt svinību vietās ārpus Rīgas.

“Ideja bija parādīt to, ka nav jābaidās citiem palīdzēt.

Tam uzreiz nav jābūt kaut kam lielam, var atvērt veikala durvis, padot kādam roku, kad nepieciešams, vai kā šajā gadījumā, palīdzēt kādam kaut kur nokļūt. Ja mēs katrs dienā reizi neuzgriezīsim otram muguru un izdarīsim kādu sīku, labu darbiņu, mēs palīdzēsim veidot labāku, drošāku, smaidīgāku pasauli,” stāsta Idejas autors Ivars Ozoliņš.

Klips veidots, sadarbojoties ar “AK Prodmedia” un Andri Koemecu, un tas filmēts ceļa posmā Rīga – Rēzekne, jo tieši no Rēzeknes ir jaunā dziedātāja Diona Liepiņa, kura ir gan redzama, gan dzirdama video.

Dziesma “Neuzgriez muguru” ir iekļauta “Audiokvartāla” debijas albumā “Runa nav par naudu”. To producējis elektroniskās mūzikas producents Mickeen, bet dziesmas tapšanā iesaistījušies arī Mārtiņš Gailītis (Marka), Jānis Niedra, Ritvars Šreibers un Deniss Smirnovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti