VIDEO: Dziedātāja ANNNA izdod jaunu singlu un klipu «Silver Spoons»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziesma “Silver Spoons” ir dziedātājas ANNNA ceturtais singls, un rudenī gaidāms viņas minialbums “Pay Bills/Climb Hills”, informēja mūziķe.

Dziesma ir balstīta dziedātājas bērnības atmiņās un ir veltījums materiālismam.

ANNNA par jauno dziesmu stāsta: “Ļauj man tevi aizvest atpakaļ uz skolas laikiem: tu ieej savā klasē un pirmais, ko tu ieraugi, ir pāris populārie skolnieki, kuri uz tevi ķiķina. Viņiem visiem kājās ir jaunas, baltas “Nike” botas, kamēr tu vēl joprojām valkā sava brāļa vecās krosenes, kurām pat ir uzradušies caurumi. Tā trakā sajūta, ka “lietas” un “iederēšanās” ir ārkārtīgi nozīmīga – tas ir “Silver Spoons” stāsts.”

Jaunajai dziesmai tapis arī videoklips, kurā dejotāji izrāda dziedātājas jaunā zīmola organiskās kokvilnas kreklus un bambusa zeķes.

Klipā ANNNA sadarbojas arī ar tādiem pašmāju zīmoliem kā “One Wolf” un kreatīvo video grupu “Creators 22”.

Par mūziķi

ANNNA (īstajā vārdā Anna Madara Pērkone) ir 25 gadus jauna dziesmu autore, producente un izpildītāja, kuras uzaugusi Saulkrastos, bet jau vairāk nekā piecus gadus par savām mājām var saukt arī Amsterdamu. Uz Nīderlandi viņa devās 17 gadu vecumā, lai pēc vidusskolas turpinātu mācības universitātē Māstrihtā, kur trīs gadus mācījās diplomātiju. Pēc mācībām Madara pārvācās uz Nīderlandes galvaspilsētu Amsterdamu, kur sāka strādāt kā pilna laika mūzikas producente mūzikas reklāmas aģentūrā.

Dziedātājas ANNNA singls “The One That Got Away” 2019. gada septembrī kļuva par radio “Star FM” visspēlētāko dziesmu, kā arī tas tika spēlēts Nīderlandes lielākajā radio stacijā – “3FM”. 2019. gada oktobrī ANNNA ar savu nākamo singlu, “Stardom/Hater” uzvarēja Nīderlandes deju mūzikas konferences “Amsterdam Dance Event” konkursā “Demolition”.

ANNNA pirmā uzstāšanās Latvijā notika Siguldas pilsdrupās, kur iesildīja dziedātājas LP koncertu. 2020. gada 17. janvārī ANNNA pārstāvēja Latviju starptautiskajā mūzikas festivālā-konferencē “Eurosonic” Nīderlandē.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti