Rīta Panorāma

Nikolaja Kormašova IZGLĀBTĀS IKONAS Rīgas Biržā

Rīta Panorāma

Happy Playbooks – grāmatas dzīves un darba sakārtošanai

Valmierā notiks Latvian Voices a cappella festivāls

Valmierā notiks «Latvian Voices a cappella» festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Valmierā no 7. līdz 10. augustam norisināsies “Latvian Voices a cappella” festivāls. Tā ietvaros klausītājiem būs iespējams apmeklēt četrus dažādus “a cappella” mūzikas koncertus, savukārt pašmāju un ārzemju vokālajām grupām un ansambļiem trīs dienu garumā notiks izglītojošas, praktiskas meistarklases.

Festivāla īpašais viesis būs pasaulē labi zināmā grupa no Zviedrijas – “The Real Group”, kurā dzied arī bijušais grupas "Cosmos" dalībnieks Jānis Strazdiņš. "The Real Group" 9. augustā sniegs koncertu Valmieras Kultūras centrā un vadīs nodarbības meistarklašu dalībniekiem.

7. augustā plkst. 18.00 ar garīgās mūzikas koncertu Valmieras Sv. Sīmaņa baznīcā uzstāsies “Anima Solla”, bet 8. augustā no plkst. 20.00 Valmiermuižas parkā paredzēta “A Cappella nakts”, kurā Radio TEV DJ atskaņos "a cappella" mūziku un ar koncertu uzstāsies grupa “Mirt” (Igaunija) un “Vōlta” (Latvija). Abos pasākumos ieeja bez maksas.

Festivālu 10. augustā plkst. 18.00 noslēgs koncerts Valmieras Kultūras centrā. Noslēguma koncertā uzstāsies vokālā grupa “Latvian Voices”, kā arī meistarklašu dalībnieki – “a cappella” ansambļi: “Jūti” (Ķekava), “Adoramus” (Bauska), “Putnu dārzs” (Rīga), “Dziesmu skola” (Talsi) un “Mirt” (Pērnava, Igaunija). Noslēgumā izskanēs arī “Latvian Voices” radīts jaundarbs meistarklašu dalībnieku kopkorim.

Vokālā grupa “Latvian Voices” ansambļu meistarklases rīko jau trešo gadu. Šogad tās iegūst vēl plašāku vērienu ar mērķi “a cappella” svētkus sarūpēt ne tikai meistarklašu dalībniekiem, bet arī Latvijas klausītājiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti