Sākas Tallinas mūzikas nedēļa

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Jau ceturtdien, 4. aprīlī, sākas Tallinas Mūzikas nedēļas (TMW) pamatprogrammas un „Citystage“ norises.

Piektajā TMW festivālā uz 20 skatuvēm koncertēs 233 mākslinieki, bet “Citystage” programma iekļauj bezmaksas koncertus grāmatu un mūzikas veikalos, galerijās un kafejnīcās. Savukārt TMW konferences dalībniekiem būs iespēja apspriest aktuālākos mūzikas industrijas jautājumus, bet “TMW Taste” apmeklētājiem – nobaudīt plašu ēdienu izvēli Tallinas labākajos restorānos.

4.aprīlī vakara koncerti – sākot ar smago roku un beidzot ar izsmalcinātu indī - notiks 11 dažādās norises vietās. “TMW Taste” laikā no 4. līdz 6. aprīlim (no plkst. 15:00 – 18:00) visi TMW viesi varēs nobaudīt pilsētas 16 labāko restorānu piedāvājumus ar īpašām atlaidēm, iepriekš neveicot rezervācijas.

Piektdien, 5.aprīlī TMW mūzikas industrijas konferenci, kuras galvenā tēma šogad būs inovācija, tradicionāli atklās Igaunijas prezidents Tomas Hendriks Ilvess (Toomas Hendrik Ilves). Viens no šī gada konferences galvenajiem runātājiem būs „Sire Records“ mūzikas apgāda radītājs un vadītājs Sejmūrs Šteins (Seymour Stein).

Piektdien un sestdien koncerti norisināsies 15 dažādas pilsētas vietās. Lai TMW apmeklētājiem būtu vieglāk orientēties pasākumu virpulī, festivāla rīkotāji izstrādājuši speciālu “EMT Live” festivāla viedtālruņa aplikāciju, ar kuras palīdzību var veidot personalizētus koncertu sarakstus, iegūt detalizētāku informāciju par māksliniekiem, apskatīt pilsētas karti, kā arī dalīties ar bildēm Instagram, izmantojot haštagu #tallinnmusicweek. Visas fotogrāfijas, kurām tiks pievienots haštags #tallinnmusicweek  piedalīsies "Sony Xperia V" izspēlē.

Tallinas Mūzikas Nedēļas informācijas stends izvietots Viru Keskus iepirkumu centrā, kur iespējams apmainīt ieejas biļeti pret festivāla aproci, kā arī uzzināt svarīgāko informāciju. Pirms došanās uz festivālu noteikti jāiepazīstas ar TMW noteikumiem.

Festivāla mākslinieku saraksts un cita noderīga informācija: www.tmw.ee

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti