Rīta Panorāma

Skolnieces atklātā vēstulē par 12. klases eksāmeniem. Skype saruna ar P. Bišu un P. Bajāri

Rīta Panorāma

Covid-19 pasaulē. Saruna ar Inu Strazdiņu

Ralfs Eilands aicina uz pirmo tiešsaistes koncertu

Mūziķis Ralfs Eilands aicina uz tiešsaistes koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

29. aprīlī pusastoņos vakarā dziedātājs Ralfs Eilands kopā ar grupu saviem klausītājiem sniegs tiešsaistes koncertu. Mākslinieks atzīmē, ka šis koncerts būs īpašs, jo atšķirīgās biļešu cenu kategorijās klausītājiem pieejami arī dažādi bonusi, piemēram, virtuālā satikšanās ar mūziķi un pat austeru piegāde savā dzīvesvietā.

Programmā paredzēts spēlēt gan skaņdarbus, kurus Ralfs Eilands izpildīja šovā “Izklausies redzēts”, gan citas enerģiskas dziesmas. Klausītājiem būs iespēja arī dalīties ar ieteikumiem, kādas dziesmas vēlētos dzirdēt.

Turklāt dažiem skatītājiem izlozes veidā būs iespēja tiešsaistē pašiem piedalīties koncerta tiešraidē.

LTV raidījumā “Rīta Panorāma” Ralfs Eilands par tuvojošos koncertu skaidroja: “Koncerts ir ļoti interesants. Lai viņš būtu kaut kas vairāk par vienkārši “mēs nostājamies telpā un mūs nofilmē”, mēs izdomājām izpildīt īpašu repertuāru, kurā ir arī skaņdarbi, kurus var skatītāji ieteikt, iegādājoties biļeti. Tad ir iespēja arī iegādāties “meet & greet” opciju, kur mani satiek. Citiem skatītājiem būs iespēja [vietnē] “Zoom” sazināties ar mums koncertā un komunicēt, un mēs viņus varēsim arī parādīt. Un, ja iegādājas biļeti līdz šīs dienas vēlam vakaram – tā ir pēdējā iespēja, ka var iegādāties arī biļeti ar austeru piegādi.”

Komentējot šo laiku visu mūziķu darbā, Eilands stāstīja: “Es nemelošu, es teikšu, ka šis laiks mūziķiem ir ļoti slikts. Lai arī esmu dzīvē tāds optimistisks, es skatos reāli un klausos arī, ko pasaulē runā, ka citur lēš, ka pat, iespējams, visu gadu mums šitā var būt. Un tad, kad citi cilvēki ies uz darbu, mūziķiem darba nebūs, jo no publiskiem pasākumiem baidīsies.

Tādēļ ir vienkārši jāsāk domāt par citiem veidiem, kā mēs varam muzicēt.”

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti