Mīlgrāve: Šogad «Zelta mikrofona» ceremonijā daudz interesantu priekšnesumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Jau vēstīts, ka 24.februāra vakarā Latvijas Nacionālajā operā (LNO) 19. reizi notiks mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" ceremonija. Būs daudz interesantu priekšnesumu un daudz pirmatskaņojumu, - pirms ceremonijas sola „Zelta mikrofona” producente Elita Mīlgrāve.

"Šogad ir daudz interesantu priekšnesumu paredzēts, ļoti daudz pirmatskaņojumu. Man šķiet, ka īpaši sirsnīgiem un jaukiem vajadzētu būt mirkļiem, kad mēs pasniegsim par mūža ieguldījumu,” stāsta Elita Mīlgrāve.

Kā vēstīts, "Zelta mikrofona" ceremonijā balvu par mūža ieguldījumu Latvijas mūzikas attīstībā saņems tenors Jānis Sproģis un dzejnieks Jānis Peters. Tāpat jau esam vēstījuši par nominantiem, kas pretendē uz "Zelta mikrofonu".

Balvu pasniegšanas pasākumā uzstāsies "Prāta vētra", "Musiqq" un "Da Gamba", "Latvian Voices", Raimonds Pauls, Antra Stafecka, Jānis Stībelis, "Colt", Intars Busulis, Aija Andrejeva un Kārlis Būmeisters, "Carnival Youth", Guntars Račs un draugi, "Rīgas modes", "Elektrofolk" un citi mūziķi.

Krāšņo ceremoniju vadīs Andris Freidenfelds. Mīlgrāve ir pārliecināta, ka Fredis noteikti būs augstā līmenī.

„Savu uzdevumu augstumos noteikti atkal būs Fredis, kurš ir daudz domājis, lai šī ceremonija būtu ne tikai svinīga un aizkustinoša, bet arī pietiekami jautra un asprātīga, lai vakars paiet vienā elpas vilcienā,” teic Mīlgrāve.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti