Konkursa «Troksnis-4» finālisti – «Golden Rivet», «Tonick» un «Stage Divers»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 11 gadiem.

Jauno mūzikas grupu konkursa "Troksnis-4" finālā sacentīsies grupas „Golden Rivet” (Sigulda), „TONICK” (Cēsis) un „STAGE DIVERS” (Krāslava).

Konkursa „Troksnis-4” finālā piedalīsies trīs enerģiskas un radošas grupas - azartiskie pankroka pārstāvji „Golden Rivet”, šarmantie popmūziķi „TONICK” un rokenrolisti „STAGE DIVERS”. Draugu un fanu atbalstīti, mūziķi cīnīsies par galveno balvu - videoklipu no LTV7, dziesmas ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā no Mārtiņa Freimaņa fonda un dziesmas atskaņošanu 60 reizes konkursa draugu radio „SPIN FM”.

Konkursa fināls notiks sestdien, 27. aprīlī, pulksten 20.00, Latvijas 1. rokkafejnīcā. Uzvaru noteiks fināla balsojumā, ko veidos žūrijas un skatītāju piešķirtie punkti. Žūrijā savu vērtējumu sniegs trīs eksperti – populārs mūziķis, izdevniecības vadītājs un Mārtiņa Freimaņa fonda pārstāvis.

Kā visu konkursa „Troksnis – 4” laiku, raidījuma „SeMS„ vadītājiem Elizabetei Nīmanei un Valteram Frīdenbergam tiešraidē pievienosies arī atraktīvie „SPINFM” jaunieši.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti