Koncertzāle «Cēsis» gadu noslēgs ar mūziklu koncertu un svētku balli

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Vidzemes koncertzāle "Cēsis" sarūpējusi īpašu gadumijas programmu - 29.decembrī notiks koncerts "Mūziklu zelta melodijas", bet 30.decembrī ikviens tiek aicināts uz Vecgada svētku balli.

"Mūziklu zelta melodijas" koncertprogrammā skanēs skaistākās ārijas un dueti no pasaulē pazīstamajiem un populārajiem Endrjū Loida Vēbera mūzikliem "Operas spoks", "Evita", "Kaķi" un citiem. Solisti būs latviešu dziedātāja Annija Putniņa un Londonas Vestendas teātru aktieris, solists Naidžels Ričards. Programmu atskaņos Liepājas simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

Dziedātāja Annija Putniņa jau vairāk nekā gadu ir atgriezusies Latvijā pēc studijām Londonas Karaliskajā Mūzikas akadēmijā, kur apguvusi mūzikla žanra specifiku. Dziedātāja atveidojusi titullomu mūziklā "Vestsaidas stāsts", savukārt par Eponīnas lomu mūziklā "Nožēlojamie" Annija Putniņa tika izvirzīta "Spēlmaņu nakts" balvai nominācijā "Gada jaunā skatuves māksliniece".

Britu aktieris un dziedātājs Naidžels Ričards savu karjeru saistījis ar muzikālo teātri un savulaik strādājis kopā ar leģendāro amerikāņu komponistu Leonardu Bernstainu. Vestendā viņš spēlējis galvenās lomas tādos mūziklos kā "Operas spoks", "Nožēlojamie" un "Princis Edvards". Londonas Karaliskajā Koventgārdena operā Naidžels Ričards debitēja Kurta Veila izrādē "Songs From A Hotel Bedroom". Mūziķis bieži uzstājas arī televīzijā, kino un radio projektos.

Koncertzāle "Cēsis" gadu noslēgs ar Vecgada balli 30.decembrī. Par mūziku rūpēsies Jelgavas bigbends un solists Daumants Kalniņš, kā arī dīdžejs Egons Reiters.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti